Noaptea Studiourilor Foto 2015

Noaptea Studiourilor Foto 2015 a fost contrastanta fata de editia de anul trecut. Organizarea mai buna a flow-ului de oameni prin inscrierea online la workshopuri i-a tinut pe multi departe de studiouri, fata de anul trecut unde lumea venea claie peste gramanda, se uita si pleca mai departe.

people b&w loading studio

Am inceput ziua cu o sesiune de discutii despre fotografia de fashion unde l-am avut invitat pe fotograful international de fashion Nicola Ranaldi care ne-a impartasit din experienta sa, practic o viata intreaga dedicata fotografiei. Am baut o cafea impreuna cu Nicolae Cosniceru si Bogdan Iacob. Alaturi de ei am dezbatut scena fotografiei din Romania.

sedinta foto cu make-up Oana Popa

Loading Studio a avut un program indreptat mai mult catre fotografi, fie ei entuziasti sau profesionisti. Ne-au calcat pragul ambele categorii, precum si cativa pasionati de make-up care au participat la workshopul Oanei Popa – make-up bride in urma caruia am facut un shooting care sa evidentieze machiajul. Model a fost Mihaela Girbea, o actrita foarte talentata pe care am avut norocul sa o cunoastem la intoarcerea din Bogota, Columbia unde a lucrat mai multi ani in televiziune.

contact sheet pictures model

model pictures fashion sheet

nature, shooting, make-up, model

model, nature, shooting, make-up

La workshopul Shooting Men, fotograful Alex Dobrescu a prezentat cateva scheme de iluminat specifice barbatilor iar Ramona Grigorita s-a ocupat de art directing, posing-ul fiind foarte important in acest gen de shooting. Model a fost Cristi Musat, pentru prima oara intr-un studio foto si s-a distrat pe cinste, atmosfera fiind foarte relaxata, poate si din cauza numarului restrans de oameni care au avut acces la workshop.

men, photoshot, b&w, studio

men, photoshot, b&w, studio

loading studio-noaptea studiourilor foto 2015-10

men, photoshot, b&w, studio

men, photoshot, b&w, studio

Ultimul atelier a fost practic un casting pentru fotomodele. Fetele au venit in studio, am facut cateva poze de test, sa vedem cum se simt in fata camerei, ce atitudine au si disponibilitatea lor pentru proiectul foto ce urma sa se deruleze : shooting-uri nud in diferite locatii din Bucuresti pentru un album foto editat de Taschen cu fotografiile lui Nicola Ranaldi.

budoir, erotic, B&W, sot

Le multumim celor care ne-au trecut pragul si anul acesta la Noaptea Studiourilor Foto 2015, atat organizatorilor cat si participantilor si sponsorilor: Nikon si Epson.

graphic designer, model, studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.