Noaptea Studiourilor Foto

Trebuie sa recunosc faptul ca ideea e foarte buna. O noapte a studiourilor foto asa cum exista si o noapte a muzeelor, a filmelor sau a devoratorilor de publicitate. Pentru asta trebuie sa le multumesc prietenilor de la Uncle Jeb Studio.

Am pregatit pentru participanti o sesiune de make-up realizata de Madalina Gane, model fiind Gina Potop, un workshop despre fotografia in studio urmat de discutii despre desfasurarea unui shooting, relatia fotograf-model, setup-ul luminilor de studio, white balance si alte detalii tehnice impreuna cu intrebarile participantilor la care am raspuns cu placere. A urmat o minisedinta foto de familie apoi o noua sedinta foto, de data asta participantii aflandu-se in spatele aparatului de fotografiat.

A fost un maraton foto destul de antrenant atat pentru organizatori cat si pentru participanti, in primul rand datorita timpului relativ scurt in care s-a desfasurat evenimentul cat si din cauza fluxului destul de mare de oameni care ne-au calcat pragul. Cu toate astea, ne vom revedea cu siguranta la Noaptea Studiourilor Foto !

loading-studio-NSF 2014-1 loading-studio-NSF 2014-2 loading-studio-NSF 2014-3 loading-studio-NSF 2014-4 loading-studio-NSF 2014-5 loading-studio-NSF 2014-7 loading-studio-NSF 2014-6 loading-studio-NSF 2014-9 loading-studio-NSF 2014-8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *