Sedinta foto pin-up

Va prezentam un interviu cu Dena & Cami despre stilul de viata Rockabilly alaturi de cateva fotografii pin-up. Restul fotografiilor de la sedinta foto le gasiti in portofoliu.

Fotografiile de mai jos sunt editate in stilul pin-up, iar pentru a ne apropia si mai mult de semnificatia acestui stil printam imaginile pe canvas invelit pe o rama din lemn, amintind astfel de soldatii americani care agatau astfel de printuri pe peretii din cazarme. Pe langa clasicele postere, oferim si o gama larga de albume foto.

pinup photo shoot we can do it tattoo girl power poster

 

Sunt Camelia, locuiesc in Bucuresti si nu credeam ca este atat de dificil sa vorbesti despre tine, pana cand am fost pusa in fata situatiei implinite, respectiv acum. In prezent sunt anul 2 la master si lucrez in a-mi face curaj sa ma ocup de redactarea dizertatiei. Ca profesie sunt asistent social insa nu am lucrat pe domeniul meu niciodata, asta daca exclud colaborarile cu ong-urile la care am fost pe rand coordonator de voluntari si indrumator de proiect. Am avut o multime de joburi de scurta durata si grozav de diferite, de la barman pana la a picta icoane la un atelier, de la colaborari cu Clubul Taranului Roman (unde am pictat scaune si mese), pana la hairstylist, actrita de ocazie in cateva emisiuni, etc etc. Acum ma ocup de managerierea unui artist elvetian in Romania, respectiv DJ Idem. Imi place sa desenez si in curand sper sa tatuez, intrucat sunt fericita detinatoare a 2 tattoo guns. Cred ca sunt un fel de cocktail, pana la urma. Imi place sa si gatesc! Uitasem despre asta! Imi plac oamenii grozav de tare. Am fost model la 2 shootinguri pin-up pana acum, dar si la o conventie tattoo . In ceea ce priveste muzica (sunt un mix colorat si aici), ascult genuri variate: punk, cabaret punk, indie, dance, rap, muzica electronica. Cred despre mine ca sunt un om puternic, lucru pe care mi-l tot demonstrez datorita atractiei ciudate de a ma baga in situatii obscure, ca mai apoi sa ies din ele, devenind propriul meu erou. Asta se impleteste cu cultura pin up destul de bine in opinia mea, pentru ca eu asa vad femeile care adopta stilul asta: puternice, dar si sensibile, feminine fara sa puna accent pe sexualitatea ieftina propovaduita in tot ce inseamna media. Eu sunt propria mea coala alba pe care imi place sa astern lucruri si situatii in acord cu ceea ce simt, fiindca nu imi e teama sa ma exprim. Keep up the good vibe, asta aduce numai lucruri bune. Sunt un om fericit:)

fashion shot pinup Cami tattoo girl hot red lips glasses

Sunt Dena! Sunt coordonatorul foto si consilierul juridic al Rockabilly Romania. Pe langa asta, mai am vreo 2-3 joburi, sunt ultimul an la master, si sunt mereu pe fuga! Am terminat si dreptul si psihologia iar momentan incerc sa imi dezvolt o cariera, sa am un singur loc de munca, unul perfect asa cum dorim toti! Dintotdeauna am adorat cultura rock’n’roll precum si rockabilly! De mica am crescut intr-o astfel de atmosfera, gratie bunicilor si parintilor mei. Sunt pasionata de tot ce inseamna muzica si arta a anilor 50. Ador fotografia si ador ritmurile energice ale acestui gen muzical. Totusi, ascult si muzica metal- si da, poti imbina aceste stiluri cu success chiar\m/! Sunt fana a mai multor stiluri muzicale, dar artistii mei preferati raman intotdeauna: Motorhead, Ac DC, Slayer, Elvis, Frank Sinatra, Hillbilly Moon Explosion, Kenny Rogers, Opeth, Aretha Franklin- cat de diferiti nu? Sunt obsedata de masini si de motoare, si de orice imi face sangele sa alerge prin vene si sunt putin obsedata si de…scoala si munca, fiind mereu minutioasa si perfectionista. La petreceri, iesiri, sau chiar munca sau scoala, reprezint mereu cultura rockabilly, si ma bucur enorm ca aceasta cultura face parte din viata mea, precum si oamenii care o promoveaza aici, in tara noastra! Ce poate fi mai frumos decat sa apreciezi si sa evidentiezi frumosul de pretutindeni? Rockabilly-ul in viata mea este tot! de la atitudine, la vestimentatie, stiluri muzicale sau arta in general…toate ma reprezinta, in special craniile si bulinele 😉 Rock’n’roll will never die!!!pinup photo shoot poster pinup photo shoot tattoo girl power poster pinup photo shoot poster kiss oldschool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *