The Making of Eve

Shooting Florentina

Am avut recent ocazia sa colaboram la cateva sedinte foto cu fotograful international de fashion Nicola Ranaldi. Pe parcursul unei saptamani am avut mai multe sedinte foto unde am fotografiat impreuna fotomodele in diferite locatii din Bucuresti.

nud artistic erotic fotografie natura

Shooting-ul Florentinei s-a desfasurat atat in studio cat si intr-o locatie cu o casa parasita si vegetatie luxurianta, motiv pentru care am intitulat sedinta foto – The Making of Eve. Decorul sugestiv a fost completat in post-procesare de accentuarea feminitatii intr-un cadru natural.

sexy nud erotic fotografie natura eva

Urmarindu-l pe Nicola cum lucreaza am observat cat de usor face lucrurile sa se intample. Calmul sau influenteaza pe toata lumea si atmosfera se destinde imediat. Am fotografiat numai in lumina naturala cu 3 aparate foto pentru a vedea diferenta tehnicii in ultimii  10 ani. Daca la Nikon D200 fotografiile erau foarte noisy la ISO 400, Nikon D300 a dublat valoarea ISO la care se putea lucra.

erotic art photography nud artistic sexy lingerie

Surpriza a venit de la ultimul aparat pe care studioul nostru l-a achizitionat, Nikon D810 unde practic valorile ISO nu mai contau, rezultatele fiind uimitoare in orice conditii.

sexy girl couch play dirty

hot sexy boobs erotic art implied nude

Fotograf: Alex Dobrescu

Model: Gabriela Florentina

Retoucher: Ramona Grigorita

Vom reveni in curand cu alte shooting-uri realizate impreuna cu Nicola, pana atunci ne puteti urmari postarile de pe Facebook!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.